OVER ONS Al meer dan 30 jaar ervaring rondom de inzet van ICT gerelateerde oplossingen in het onderwijs

Boerma ICT Onderwijsoplossingen

Onze missie

(Onderwijs)organisaties ondersteunen bij het optimaliseren van het gebruik van technologie in de persoonlijk leer- en werkomgeving. Medewerkers inspireren, motiveren en ruimte geven om hun creativiteit, talent en ervaring met elkaar te delen.

Onze visie

Een organisatie zien groeien door middel van betrokken medewerkers die elkaar motiveren, uitdagen, coachen en begeleiden in het gebruik van moderne technologie. Een organisatie die zorgt voor een optimaal functionerende en gebruikersvriendelijke ICT omgeving waar alle betrokken medewerkers enthousiast gebruik van maken.

Wij staan voor

Betrouwbaar, creatief, inspirerend, innovatief, flexibel, respectvol, verantwoordelijk, betrokken, aandacht voor details, onafhankelijk, ondernemend, praktisch, kwaliteitsgericht en resultaatgericht.

“Het hebben van een visie is prachtig, maar pas als de medewerkers de kennis en vaardigheden hebben om die visie in de praktijk te kunnen brengen, komt de visie echt tot leven.”

Harry Boerma
Eigenaar

Ervaring

Na meer dan 30 jaar te hebben gewerkt in verschillende functies rondom de inzet van ict gerelateerde oplossingen in het onderwijs, ben ik in 2016 gestart als onafhankelijk adviseur, onder de bedrijfsnaam Boerma ICT Onderwijsoplossingen.

Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring in de praktijk opgedaan in verschillende disciplines rondom het gebruik en de inzet van technologie in het onderwijs. Dit onder andere op het gebied van het automatiseren van administratieve, onderwijslogistieke en onderwijskundige processen. Ook op het gebied van financiën, de IT-infrastructuur en het optimaliseren van de serviceorganisatie in het kader van 1 : 1 onderwijs heb ik meerdere jaren ervaring. In al die jaren heb ik ervaren dat de rol van de medewerkers één van de belangrijkste redenen is voor succesvolle veranderingen in de organisatie. Ik vind dat dit veel meer aandacht verdient. In mijn aanpak zullen daarom de medewerkers een belangrijk rol gaan vervullen. Enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers die veranderingen aannemen en elkaar daarin stimuleren zullen verandering als verbetering ervaren.

Al onze producten, diensten en trainingen worden op maat van jouw wensen samengesteld. Iedere organisatie is immers uniek. Samen werken we aan oplossingen die passen bij jouw missie, visie en onderwijsaanpak wat betreft de functie van de technologie en de wijze waarop jouw medewerkers hiermee omgaan.

“Het goed kunnen praten is niet de kunst van sales, het goed kunnen luisteren is dat wat het verschil maakt.”

Jarco Boerma
Sales Manager

Ervaring

Na vele jaren in de Retail te hebben gewerkt als manager van verschillende elektronicawinkels (veelal Apple) was ik toe aan een volgende stap.
In het verleden heb ik de opleiding Leraar Nederlands gevolgd. Daarnaast hebben sales en de ontwikkelingen op technologisch gebied mij altijd geïnteresseerd. Het besef dat mijn volgende carrièrestap een combinatie van deze twee passies moest zijn, kwam dan ook snel. De uitgelezen kans deed zich voor toen mijn vader aangaf dat hij een nieuwe kracht kon gebruiken bij Boerma ICTO. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen en dit blijkt een ontzettend goede keuze te zijn.

In mijn rol als Sales Manager houd ik mij bezig met alles rondom het salesproces. Met mijn kennis en ervaring rondom sales en marketing en onze gedeelde passie voor ICT en onderwijs, brengen wij de service en kwaliteit van Boerma ICTO naar een nog hoger niveau. Wij staan voor een open en transparante relatie met onze klanten en partners. De resultaten die wij met alle betrokken partijen neerzetten zijn verbazingwekkend goed en ik zie er naar uit om mijn steentje bij te dragen bij Boerma ICT Onderwijsoplossingen.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Als organisatie vinden wij het belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met onze planeet. Wij kiezen er daarom voor om zoveel mogelijk groene energie te gebruiken. Zo hebben wij zonnepanelen voor onze stroomvoorzieningen en rijden wij in elektrische auto’s. In de koude tijden zetten wij niet direct de verwarming hoog, maar trekken wij een extra trui aan. Verder zorgen wij ervoor dat wij ons afval scheiden en zo min mogelijk verpakkingsmaterialen gebruiken en verspillen. Wij selecteren onze producten op duurzaamheid en kwaliteit. Veel van onze sleeves en hoezen zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Ook wordt er in veel van de technologische producten gebruik gemaakt van gerecycled aluminium en andere metalen.
Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een groene wereld.